Oba!! Nezinojau,kad Vilniuje stovyklauji Tai visai puiku. Na man tinka bet kuris savaitgalis po liepos 10 dienos. Tai kai busi laisvas pranesk. Sekmes taktinese DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI
Tai mes su Vilku jumis nusivylem kad nieks nenori jungtis. jei yar dar norinciu sustikti, pabendrauti tai liuks, daugiau zmoniu idomiau. Is kur Nerijau esi?
"Greičiau Jūsų didenybė pamatys Dauguvą atgal tekančią, nei lietuvius ir jų etmoną bėgančius"
Ei Riki, jau taktines turejo baigtis, tai kaip del susitikimo? Man tai vis ramybes neduoda parasiutas. Va kaip tik po algos butu rugpjucio pradzioje, gal uzsisakom suolius , jei dar tas ymanoma? Na spresti tau.
DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI
Sveikas, planai buvo pasikeite - as kurse buvau, vakar tik grizau. Tai vilniuje busiu kitos savaites viduryje, kol kas namie ilsiuosi Del parasiuto tai kas liecia mane tai turbut vargu - griezta taupymo politika seimoje galetume susibegt nuo kitos savaites vidurio bet kada - kaip supratau tavo grafikas intensyvus, tai prisiderinsiu prie taves. Ir kartoju, maloniai kviecia visus forumiecius prisijungti
"Greičiau Jūsų didenybė pamatys Dauguvą atgal tekančią, nei lietuvius ir jų etmoną bėgančius"
Na tai kaip po rugpjucio pradzios? Kaip tik alga busiu gaves, tai galesiu ir paislaidauti truputi Beje, gal zinai kur galima Lietuvoje su gumike nusokti(apart nekokybiskos Paslangos) ? O tai darbe jau spejau 15 kg numesti per pora menesiu(tuojau be paros skaraidysiu po ora Pasidariau kudas kaip is konc lagerio(va kia reiskia Ainavoje dirbti Na juokai juokais, bet pranesk ka sumastysi.
DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI
tai tvarkoj, susirasysim ar susikambinsim rugpjucio pradzioj "Greičiau Jūsų didenybė pamatys Dauguvą atgal tekančią, nei lietuvius ir jų etmoną bėgančius"
Kaip norėčiau ir aš. Bet gaila negalėsiu.... Tikiuosi čia pirmas ir ne paskutinis susitikimas?
Sugrius kalneliai kloniuosna Pasruvs upeliai kraujuosna O mes stovėsim ir nedrebėsim Kol priešu nugalėsim