Pagrindinis meniu

Mums reikia Tavęs!

Sveiki,
Vardas:

Slaptažodis:

Prisiminti mane

[ ]
[ ]

Facebook
Prisijunk Facebook

Apklausa

Ką manote apie šauktinių kariuomenę?

Pašaukti turi būti visi vyrai

Šauktiniais turi būti ne visi

Pakanka išklausyt kursus

Kariuomenė turi būt profesionali

Kita (palikti komentarą)

Diskusijos

Kariniai zaidimai

Edvard
06-17, 21:40

Edvard
Pranešimų: 461
Prisijungta: 04-19, 10:43
{LOCATION} Užsiregistravęs dalyvis #781
Siaip yra daug geru kariniu zaidimu, bet labiausiai man patinka "delta force"
Zaidimo aprasymas

Somalis, 1993 metai. Šalis miršta iš bado, aukų skaičius viršijo tris šimtus tūkstančių. Taikdariškos JTO pajėgos stengiasi padaryti tvarką ir organizuoti maisto tiekimą. Jiems į pagalbą Vašingtonas išsiuntė 500 žmonių iš elitinių Amerikos armijos padalinių: Delta ir amerikiečių reindžerius. Mogadišo mieste šeimininkauja ir netvarką toleruoja lauko vadas Aididas. Jis žudo taikius piliečius ir atiminėja humanitarinę pagalbą. Vašingtonas nusprendžia pulti Aididą ir jo rezidenciją.
Naujas žaidimas pasakoja apie nesėkmingą amerikiečių specialiojo padalinio operaciją Somalyje, vykusią 1993 metais. Tai buvo pats didžiausias JAV pralaimėjimas nuo Vietnamo karo laikų. Žaidimo Delta būrys: operacija "Juodasis vanagas" pagalba kiekvienas iš jūsų gali pakeisti istorijos tėkmę ir pasistengti padaryti tai, ko nepavyko padaryti amerikiečiams. Tam žaidimas suteikia visas galimybes: naujas grafinis varikliukas, pranokstantis nuostabųjį Comanche 4 varikliuką ir garantuojantis pačius šiuolaikiškiausius vaizdo efektus, revoliucinga AI sistema, leidžianti būrio kariams veikti atsižvelgiant į mažiausius aplinkos pakitimus, o taip pat gausybė kitų naujovių.

jusu pasiulymai?

Aš esu karys, ir tai mano garbė

Edvard
06-17, 21:46

Edvard

Gediminas
06-17, 22:04

Lietuvis
Pranešimų: 278
Prisijungta: 03-15, 23:17
{LOCATION}
Geresnis,bent jau man brothers in arms. Abi dalys,bent jau vadovauji buriu,o ne vienas visa sali "sutvarkai"

Sugrius kalneliai kloniuosna
Pasruvs upeliai kraujuosna
O mes stovėsim ir nedrebėsim
Kol priešu nugalėsim

Impact
06-17, 22:42

Impact
Pranešimų: 624
Prisijungta: 03-04, 09:32
{LOCATION}
Labai patiko call of duty 4, mp rezime. Daug saudykliu labai jau nuobodzios, retai pasitaiko geru. Siaip dar strategija visai patinka.

Visi į apkasus, likę — paskui mane!

Edvard
06-18, 21:27

Edvard
jo man irgi patinka strategijos. Rise of nations- strategija kurios tikslas uzkariauti visa pasauli, ir pradedi nuo 1 amz ir iki 21 amziaus, 20 — 21 labai idomu kariaut nes yra ir lektuvu ir laivinu visokiausiu ir atomine bomba, gera zaidimas karta meciau i priesus atom bomba tai susprogninau visa zmonija kartu su savimi

Impact
06-18, 22:25

Impact
Pranešimų: 624
Prisijungta: 03-04, 09:32
{LOCATION}
Jo rise of nations geras buvo, dar dabar kartais uzsidedu pazaist. O is naujesniu strategiju tai Empire total war. Tikrai puikus zaidimas. Pats gali vadovauti musiui kuriame kad ir keli tukstanciai zmoniu kariauja. Va tada pasijaucia strategija

Visi į apkasus, likę — paskui mane!

HeKas
04-25, 20:19

Pranešimų: 1
Prisijungta: 04-25, 19:18
{LOCATION} Užsiregistravęs dalyvis #1158
virtual battlespace 2 jcove lite:
battlefield 2:
battlefield 2 project reality 0.9:
Idomus kariniai zaidimai, galima ir online zaist
[ image disabled ]

[ image disabled ]

Persikelti:     Į viršų

Google paieška

(c) page admin. Porsche, Porsche klubas, Renault5, Honda CRX, best Honda, Honda klubas, xtreme club
Lyderyste, newsgroups, Perkunkiemis, kariai, psichologija, bankomatai
Best Recipes, kokteiliu receptai, maisto receptai, obuoliu receptai, keksiukai